Tollarps Brukshundklubb

Tollarps Brukshundklubb – läger 2022

Tollarps BK bjuder in samtliga medlemmar till årets träningsläger 19 – 21 augusti i Degeberga stugby.

Helgen börjar med drop-in på fredagen den 20 augusti kl 16.00 – 18.00 Vi inviger lägret 18.00.

Helgen avslutas ca 13.00 på söndagen.

Detaljerat tidsprogram kommer senare.

Träningshelgen kostar 800 kr, är du mellan 12 o 18 år kostar lägret 400 kr. Då ingår 4 mål mat, frukost tar man med sig själv,

samt boende i stuga tillsammans med andra medlemmar. Vill man hellre bo i husvagn/husbil/tält går det självklart lika bra.

Träningen är uppdelad i 7 grupper. Man får välja 3 pass som man vill träna. Vid din anmälan skriver du vad du vill träna

Patrull

Spår

Tävlingslydnad

Rallylydnad

Specialsök

Prova på/ aktivering

Anmälann och betalning ska vara klubben tillhanda SENAST den 29 maj för att din anmälan ska vara giltig.

Uppge:

Namn:

Vad du vill träna:

Hur många ni är: (Varav barn under 12)

Boende: (stuga eller husbil/husvagn)

Hund:

Telefon och mailadress.

Varmt välkomna till en helg full av hundträning och annat skoj!